sve kategorije
EN
Privrženost visokoj kvaliteti i izvrsnoj usluzi

Početna> Servis

RAZVOJ DIZAJNA

Dizajn i razvoj

25 + godina iskustva servirati preko 100 zemalja širom svijeta, naš dizajnerski tim dobro je svjestan potreba različitih tržišta i zemalja kako bi osigurao da model odgovara vašoj tržišnoj niši.

Svake godine ulažemo do 10 milijuna u istraživanju i razvoju, kao što su novi materijali, tehnologije i oprema. Za sada imamo tim od više od 28 dizajnera i dobili su više od 30 tehnoloških patenata. To je razlog zašto možemo lansirati 1500 novih proizvoda svake godine.

Osim toga, ako imate ideje za reflektirajuću odjeću, pomoći ćemo vam da pretvorite ideje u proizvode i prilagodite stil svoje marke.

"Inovacija je izvor kontinuirane vitalnosti tvrtke. Moramo ustrajati u inovacijama kako bismo stvorili održivu vrijednost za naše klijente."

— Lock Wu, izvršni direktor SFVEST-a

OEM / ODM

OEM / ODM

Obratite se SFVEST-u - mi imamo najveći proizvodni kapacitet za reflektirajuću odjeću.

SFVEST pruža vrhunsku OEM/ODM uslugu koja pomaže u izgradnji vašeg brenda. Naš širok raspon prilagođenih usluga, napredni proizvodni pogoni i iskusni timovi učinit će da se istaknete na lokalnom tržištu.

Naše četiri proizvodne baze diljem Kine i Mjanmara mogu se pohvaliti naprednim strojevima i strogom kontrolom kvalitete. Tako možemo izvršiti vašu narudžbu u kratkom vremenu uz zajamčenu kvalitetu.

POSEBNE USLUGE ZA E-TRGOVINU

Želite li biti sljedeći uspješan brend?

Kvalitetni proizvodi i vrhunske usluge SFVEST-a ističu vas.